sábado, 18 de junio de 2011

Πόσο σας ευχαριστούμε, Πολυαγαπημένη Μάνα μας Ζωή...


Πόσο σας ευχαριστούμε, Πολυαγαπημένη Μάνα μας Ζωή για τον εσώτατο Θείο πλούτο σου, που έχεις μέσα σε κάθε δημιούργημά σου!

Θα το παρατηρούμε στο καθημερινό ταξίδι μας, όσο δεν θα επιστρέφουμε στην εσώτατη Θεία Φύση μας, ότι κι αν κάνουμε μα ότι κι αν κάνουμε, στο τέλος της μέρας, θα κουβαλάμε στο πέτρινο σπίτι μας ένα στεφάνι με τ' όνομα "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΕΝΟ"! Να θυμόμαστε, η "ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ" για τον άνθρωπο είναι μέσα στο σπίτι της καρδιάς μας για να μην είμαστε ζητιάνοι κανενός! Αυτή την Υπέρτατη εμπειρία μπορούμε να την βιώνουμε, μόνο με τη Γνώση του Εαυτού μας! Καλό σας Σαββατοκύριακο, αγαπημένοι μου φίλοι!



ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ PREM RAWAT έχει ετοιμάσει 6 κασετίνες (που περιέχουν 5 ή 6 DVD η καθεμία) για τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους, τις οποίες ονόμασε «ΚΛΕΙΔΙΑ», και μπορείτε να τα δανείζεστε ένα ένα με τη σειρά και στο 6ο ΚΛΕΙΔΙ προσφέρεται η Γνώση.

Για πληροφορίες: τηλ. 210 7488650, http://www.facebook.com/l/fd2b6SdBFp-_UauX59Sk4bv-y8w/www.wopg.org,http://www.facebook.com/l/fd2b6r-WtqMN-sEefRN1tavQ0HA/www.theartoflife.gr

http://www.facebook.com/l/fd2b6YHJwdMuOe-YK95LpZEnFbw/youtu.be/JOJY_suiNEQ
Words of Peace Global – Home
www.wopg.org
Prem Rawat's message of peace is made available to audiences around the world through Live Events, Webcasts, LifeStreams, Broadcasts, and a variety of other communication channels.

No hay comentarios:

Publicar un comentario